Η εταιρία Stamatiadis Lifts παρέχει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες υπηρεσίες σχεδιασμού, εγκατάστασης και συντήρησης σε πλήθος προϊόντων όπως ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες, ανυψωτικές πλατφόρμες, συστήματα προσβασιμότητας ατόμων με κινητικές δυσκολίες, σε μεγάλη ποικιλία, ανταποκρινόμενη πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και τις ειδικές προδιαγραφές του κάθε έργου. Στόχος της εταιρίας μας είναι να πρωτοπορεί σε ένα δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον προσφέροντας καινοτόμες λύσεις με βασικό κριτήριο την ποιότητα.Η φιλοσοφία της Stamatiadis Lifts είναι καθαρά ανθρωποκεντρική, με άλλα λόγια στηρίζεται στον έντονο, διαρκή και χωρίς περιορισμούς προσανατολισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της προς τον πελάτη. Η πολυετής εμπειρία μας οδηγεί σε ένα διαφορετικό δρόμο προσέγγισης των πελατών μας. Εστιάζουμε στη δημιουργία και διατήρηση ενός φιλικού περιβάλλοντος, ικανού να εντοπίσει, να τεκμηριώσει και να ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Για εμάς η ικανοποίηση αυτή επιτυγχάνεται πάντα με την ακριβή αντιστοίχηση των αναγκών σε προδιαγραφές προϊόντων. Η εμπιστοσύνη προς την εταιρία μας, εκφρασμένη σε πιστούς πελάτες, αποτελεί τη μέγιστη επιτυχία στη μακροχρόνια πορεία μας.

Η τεχνική και εμπορική εταιρία Stamatiadis Lifts ιδρύθηκε από τον Σταμάτη Σταματιάδη το 1989 στην Καβάλα, έχοντας ήδη μακρά εμπειρία στον τομέα των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων από το 1973. Στελεχωμένη με εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς με υψηλά προσόντα, η Stamatiadis Lifts κατάφερε να καταξιωθεί ανάμεσα στις ηγετικές εταιρείες της βορείου Ελλάδος, ικανοποιώντας τις όλο και πιο αυξανόμενες απαιτήσεις του κατασκευαστικού τομέα τις τελευταίες δεκαετίες.

Συνεργαζόμαστε με τα πιο αξιόπιστα, καινοτόμα ελληνικά και ευρωπαϊκά εργοστάσια παρέχοντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών και απόλυτης ασφάλειας. Τα τελευταία χρόνια η Stamatiadis Lifts διεύρυνε τον κύκλο εργασιών της εντάσσοντας σε αυτόν μια σειρά καινοτόμων προϊόντων εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες, που ανήκουν στην κατηγορία των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων και λειτουργούν με φιλοσοφία παρόμοια αυτής των ανελκυστήρων.

Μαζί, πηγαίνουμε ψηλά!