Εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες της Βορείου Ελλάδος στον ευρύτερο τομέα των συστημάτων ανελκυστήρων και προσβασιμότητας με επιτυχημένη πορεία εδώ και πέντε δεκαετίες. Η προσβασιμότητα και η δυνατότητα κάθετης μετακίνησης είναι στοιχεία δομικά και μέρη αναπόσπαστα κάθε κτιριακής υποδομής τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, όπου και η εταιρία μας έχει δυναμική παρουσία.

Οι θεμελιωμένες και ισχυρές συνεργασίες μας με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής και εργοστάσια κατασκευής ανελκυστήρων εγγυώνται τη ποιότητα κάθε έργου και επισφραγίζουν τις άριστες σχέσεις που έχουμε με όλους τους πελάτες μας και τον καθένα ξεχωριστά.

Stamatiadis Reception
Stamatiadis Company entrance

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την πορεία της το 1989 στην Καβάλα, ως ατομική επιχείρηση, από τον Σταμάτη Σταματιάδη, ο οποίος είχε ήδη μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ανελκυστήρων από το 1973. Σήμερα, η δεύτερη γενιά πλέον, έρχεται να συνεχίσει την μακρά πορεία της εταιρείας στο χώρο, στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και διοίκηση με υψηλά προσόντα και πλαισιωμένη από εξουσιοδοτημένους επίσημους συνεργάτες που διαθέτουν τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Συνδυάζοντας την κληρονομιά με την τεχνογνωσία, είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κατασκευαστικού τομέα, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αισθητική των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε σε ένα δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ιδιαίτερη περίπτωση. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στο συνδυασμό της νεότερης τεχνολογίας και της μακράς εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού μας. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές μέσα από την αναζήτηση καινοτόμων και έξυπνων προϊόντων. Με επίκεντρο τον άνρθωπο εστιάζουμε στη δημιουργία και διατήρηση ενός φιλικού περιβάλλοντος και κλίματος εμπιστοσύνης με στόχο να εντοπίσουμε, να τεκμηριώσουμε και να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

ΑΞΙΕΣ

Με προσεκτικό σχεδιασμό επιδιώκουμε τη συνέπεια λόγου και πράξης ώστε να μας διέπει η αξιοπιστία σε κάθε μας δραστηριότητα. Εφαρμόζουμε διεθνή πρότυπα και λειτουργούμε αυστηρά εντός του νομοθετικού πλαισίου ώστε να εξασφαλίζουμε άρτια ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αλλά και ασφάλεια τόσο των πελατών μας όσο και των ανθρώπων μας. Η μακροχρόνια πορεία μας, η δυναμική παρουσία μας και οι καινοτόμες προτάσεις μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας χάρη στην ακεραιότητα και το βαθύ αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει.

Elevator
Μετάβαση στο περιεχόμενο