Ενδεικτικά Έργα μας

Αττική

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για ευθεία πορεία στον Σταθμό Λαρίσης του Μετρό Αθηνών.

Η πλατφόρμα κατασκευάστηκε κατά παραγγελία και τοποθετήθηκε σε εσωτερική σκάλα παρέχοντας λύση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες ώστε να μετακινούνται εύκολα στον σταθμό.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για πορεία με στροφές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε ειδικά για το χώρο και τοποθετήθηκε κατά μήκος σκάλας ώστε να παρέχει ευκολία και μέγιστη αφάλεια σε κάθε χρήση.

 

Κομοτηνή

Εγκατάσταση SEATRAC στη παραλία Φαναρίου της Κομοτηνής.

Το SEATRAC παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους, εγκυμονούσες, εμποδιζόμενα άτομα να μπαίνουν και να βγαίνουν από τη θάλασσα αυτόνομα-χωρίς τη βοήθεια συνοδού ατόμου.

Η εταιρία Stamatiadis Lifts είναι επίσημη αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδας της εταιρίας ΤΟΒΕΑ ΕΠΕ που κατασκευάζει το SEATRAC.

Το SEATRAC ακολουθεί τα πρότυπα συμμόρφωσης των οδηγιών 2006/42/EC, 2004/108/EC, 1999/5/EC, COUNCIL RECOMMENDATION 1999/519/EC.

Κάρυστος

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για ευθεία πορεία στην Εφορία Αρχαιοτήτων Καρύστου.

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε με βασικότερα κριτήρια την ασφάλεια και τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του χώρου ώστε να  εξασφαλίζει την απόλυτη αυτονομία.

Βόλος

Εγκατάσταση πλατφόρμας κάθετης ανύψωσης στο ΚΕΘΕΑ Βόλου.

Σχεδιασμένη ειδικά να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο πάνω στη σκάλα, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη μετακίνηση ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Σιδηρόκαστρο

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για ευθεία πορεία στο 4ο Νηπιαγωγείο Σιδηρόκαστρου.

Σχεδιασμένη για τον  συγκεκριμένο χώρο και χάρη στα συστήματα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής που διαθέτει παρέχει άνεση αλλά και ασφάλεια καθώς κινείται απολύτως ομαλά κατά μήκος της ράγας.

 

Σαντορίνη

Εγκατάσταση πλατφόρμας κάθετης ανύψωσης σε τουριστικό κατάλυμα στη Σαντορίνη.

Έχει καθιερωθεί ως το πιο οικονομικό μέσο για τη μεταφορά ατόμων μεταξύ επιπέδων με μικρές υψομετρικές διαφορές.

 Οι διαστάσεις της πλατφόρμας είναι εναρμονισμένες με τις διεθνείς προδιαγραφές για την είσοδο ενός ατόμου με αναπηρικό αμαξίδιο και το συνοδό του.

 Σε αντίθεση με τους ανελκυστήρες, δεν απαιτεί σχετικές μελέτες και άδειες, ενώ η τοποθέτησή της ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες.

Καβάλα

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για ευθεία πορεία στο Αστυνομικό τμήμα Καβάλας.

Σχεδιασμένη ώστε να καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο, συμβάλλει στη προσβασιμότητα του κτιρίου από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η τοποθέτησή της έγινε άμεσα σε 2 ημέρες καθώς για τις πλατφόρμες δεν απαιτούνται σχετικές μελέτες και άδειες.

Ελευθερούπολη

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για πορεία με στροφές σε σχολείο στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Ειδικά διαμορφωμένη για το χώρο είναι απλή και άνετη στη χρήση και επιπλέον η λειτουργία της είναι αθόρυβη.

Διαθέτει μπάρες ασφαλείας και αισθητήρες που σταματούν την κίνηση σε περίπτωση εμποδίου στη διαδρομή. Η αξιοπιστία και η ευελιξία που παρέχει η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπουν επίσης την εγκατάστασή της σε εγκαταστάσεις με απότομη κλίση και απότομες αλλαγές αυτής, με καμπύλες εσωτερικά ή εξωτερικά της σκάλας και κεφαλόσκαλα, εξασφαλίζοντας κάθε φορά βέλτιστη μετακίνηση.

Θάσος

Εγκατάσταση κάθετης πλατφόρμας σε τουριστικό κατάλυμα στη Θάσο.

Κατασκευάζεται  ανά περίπτωση και αποτελεί μία οικονομική αλλά και αποδοτική λύση για δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. 

Η εταιρία μας για να εξασφαλισει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ολοκληρώνει έλεγχος του χώρου και έπειτα προχωράει στα τελικά μέτρα εγκατάστασης. Τελευταίο αλλά σημαντικό στάδιο αποτελεί η απόφαση του σχεδίου που ταιριάζει σε κάθε πελάτη πριν την εγκατάσταση από το τεχνικό μας τμήμα.

Θεσσαλονίκη

Τοποθέτηση αναβατορίου πισίνας, Blu Pool στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης

Το μοντέλο Blu Pool επιτρέπει την πρόσβαση στην πισίνα σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα με ασφαλή, άνετο και λειτουργικό τρόπο τόσο για τον χρήστη όσο και για τον χειριστή.
Η εταιρία μας, με πολυετή εμπειρία τόσο στους ανελκυστήρες όσο και στη προσβασιμότητα ήταν η πρώτη που διέθεσε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα φορητά αναβατόρια πισίνας, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος του Ιταλικού εργοστασίου DiGi Project, με τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, ικανά να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες κάθε πισίνας.

Ζάκυνθος

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για πορεία με στροφές στο Πνευματικό κέντρο Ζακύνθου.

Η αξιοπιστία και η ευελιξία που παρέχει η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπουν την εγκατάστασή της σε εγκαταστάσεις με απότομη κλίση και απότομες αλλαγές αυτής, με καμπύλες εσωτερικά ή εξωτερικά της σκάλας και κεφαλόσκαλα, εξασφαλίζοντας κάθε φορά βέλτιστη μετακίνηση.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση επικλινούς πλατφόρμας για ευθεία πορεία στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία μας, με εξειδίκευση στα προϊόντα προσβασιμότητας, προσφέρει πλατφόρμες σκάλας εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, απόλυτης ασφάλειας στη χρήση και υψηλής αισθητικής,  σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα.

 

 

Καβάλα

Εγκατάσταση από καρεκλάκι σκάλας για πορεία με στροφές στη περιοχή Νευροκόπι, Καβάλας.

Με την απλή και ευχάριστη οδήγηση ανεβαίνει κάθε τύπο σκάλας με ασφάλεια και άνεση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. 

Η εγκατάσταση είναι εύκολη, γρήγορη και δεν προκαλεί αναστάτωση στο χώρο σας.

Καβάλα

Εγκατάσταση εξωτερικού ανελκυστήρα σε εταιρεία στη Καβάλα. 

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία γνωρίζουμε ότι κάθε έργο έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

Για το λόγο αυτό, είμαστε και παραμένουμε δίπλα σας κατά την εγκατάσταση αλλά και έπειτα από αυτήν, αναδεικνύοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει και προσφέροντας σας ολοκληρωμένες προτάσεις μεταφοράς ατόμων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας καθώς και του κτιρίου εγκατάστασης του ανελκυστήρα.

Καβάλα

Εγκατάσταση εξωτερικού ανελκυστήρα σε ξενοδοχείο στη περιοχή Κρηνίδες, Καβάλας.

Ένας κομψός ανελκυστήρας είναι από τα πρώτα στοιχεία τα οποία παρατηρεί ένας επισκέπτης με την είσοδό του στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Έτσι, λοιπόν, σχεδιάσαμε τον συγκεκριμένο βάσει των αναγκών του κτιρίου αλλά και με το αντίστοιχο design σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Ξάνθη

Εγκατάσταση οικιακού ανελκυστήρα σε μονοκατοικία στη Ξάνθη.

Σχεδιασμένος με minimal design, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στην αισθητική του εσωτερικού χώρου και του κτιρίου, ο συγκεκριμένος ανελκυστήρας εγκαταστάθηκε για να παρέχει άριστη ποιότητα και άνεση στους επιβάτες.

 

 

Καβάλα

Εγκατάσταση 6 εσωτερικών ανελκυστήρων σε συγκρότημα θερινών κατοικιών στη Καβάλα.

Παρατηρώντας το χώρο, σχεδιάσαμε και διαμορφώσαμε καινοτόμους και ποιοτικούς ανελκυστήρες σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. 

Αργυρούπολη, Αθήνα

Εγκατάσταση Πλατφόρμας επικλινούς κίνησης για ευθεία πορεία σε κινηματογράφο στην Αργυρούπολη.

Αξιόπιστη, ευέλικτη και ασφαλής, η πλατφόρμα κινείται με τη φορά της σκάλας και αναδιπλώνεται όταν δεν είναι σε χρήση και απελευθερώνει το χώρο. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο