Ζούμε στην Ελλάδα και μια από τις ομορφότερες δραστηριότητες το καλοκαίρι είναι η θάλασσα. Ζούμε δίπλα σε αυτή και την αγαπάμε! Χάρη στη Tobea που κατασκεύασε το Seatrac δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί σε κανέναν για να την απολαύσει. Τι είναι όμως το Seatrac και σε ποιες παραλίες μπορούμε να το βρούμε; 

Το SEATRAC αποτελεί τη μοναδική λύση παγκοσμίως που επιτρέπει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπουν στη θάλασσα αυτόνομα! Το SEATRAC είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να απολαύσουν πιο εύκολα την θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους!

Είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθώς τροφοδοτείται από ηλιακό πάνελ, ενώ δεν αποτελεί μόνιμη εγκατάσταση, καθώς μπορεί να τοποθετείται στην παραλία στις αρχές του καλοκαιριού και να απομακρύνεται το φθινόπωρο.

Μπαίνοντας στον επίσημο χάρτη της Tobea μπορεί οποιοδήποτε να βρει τις αυτόνομες παραλίες πανελλαδικά ακολουθώντας το ακόλουθο link https://seatrac.gr/el/paralies/ και να δει συγκεκριμένα στο χάρτη που ακριβώς βρίσκονται ακολουθώντας αντίστοιχα το link https://seatrac.gr/el/xartis/.

Και μη ξεχνάτε πως όλοι εμείς στη Stamatiadis Lifts ως επίσημοι αντιπρόσωποι και συνεργάτες Ελλάδος της ΤΟΒΕΑ για το Seatrac, μπορούμε να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με αυτό και τη λειτουργία του. Για να μπορούμε όλοι να απολαύσουμε ό,τι μας χαρίζει η χώρα μας χωρίς περιορισμούς!

Μετάβαση στο περιεχόμενο