Αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε το σωστό καρεκλάκι σκάλας; Η λύση είναι απλή και γρήγορη! Για περισσότερα από 48 χρόνια γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της ευκολίας στη πρόσβαση. Η αίσθηση της ελευθερίας είναι προτεραιότητα μας. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε τα ιδανικά μέσα για να την αποκτήσετε και να τη διατηρήσετε. Συνδυάζοντας μοναδικά την εμφάνιση και τη προηγμένη τεχνολογία, διαθέτουμε διαφορά είδη μοντέλων από καρεκλάκια σκάλας και είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προχωρώντας σε αξιολόγηση του χώρου σας. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι η παρακάτω:

Καρεκλάκια σκάλας για ευθεία πορεία.

Τοποθετούνται επάνω στην σκάλα και κινούνται κατά μήκος αυτής. Όταν είναι εκτός λειτουργίας αναδιπλώνονται για εξοικονόμηση χώρου. Η λειτουργία και ο χειρισμός τους είναι πολύ απλός και απόλυτα ασφαλής.

Καρεκλάκια σκάλας για πορεία με στροφές.

Σε περίπτωση που η σκάλες έχουν στροφές προτιμάται η συγκεκριμένη κατηγορία. Έτσι, λοιπόν, οποιαδήποτε μορφή κι αν διαθέτει κάθε σκάλα εξασφαλίζουμε την άριστη εγκατάσταση λαμβάνοντας ακριβείς μετρήσεις, ώστε τα καρεκλάκια να ταιριάζουν στη σκάλα με ακρίβεια χιλιοστού.

Έπειτα από την αξιολόγηση, λαμβάνετε των αντίστοιχη προσφορά και τέλος σε ελάχιστο χρόνο το έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας προχωράει στο τελικό βήμα, τη τοποθέτηση.

Και μη ξεχνάτε ότι η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, και πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, την τεχνική υποστήριξη κάθε προϊόντος που παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του. Πραγματοποιούμε περιοδικούς ελέγχους και προχωρούμε στις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση βλαβών. Στόχος μας η άριστη 24ωρη εξυπηρέτηση σας όλο το χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για τα καρεκλάκια σκάλας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.stamatiadis-lifts.com/kareklakia-skalas/

Μετάβαση στο περιεχόμενο