Ανελκυστήρες Προσώπων

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες προσώπων τοποθετούνται συνήθως σε κτίρια των οποίων η μέγιστη διαδρομή δεν ξεπερνά τα 22-23m (μέχρι 9 στάσεων) και η ταχύτητά τους κυμαίνεται 0,50 – 1,00m/sec. Αποτελούν μια οικονομική και γρήγορη στην εγκατάσταση λύση. Για τις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει πρόβλεψη για μηχανοστάσιο στο κτίριο, ο κινητήριος μηχανισμός και ο πίνακας του ανελκυστήρα μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη μεταλλική ντουλάπα (Boxlift) η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου.

Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα απεγκλωβισμού και είναι προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις του πρότυπου ΕΝ 81-2 και της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 95/16/ΕΚ.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

Ανελκυστήρας προσώπων

Ηλεκτρομηχανικοί Ανελκυστήρες

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες προσώπων τοποθετούνται κυρίως σε πολυώροφα κτίρια και σε κτίρια με έντονη επιβατική κίνηση, αφού η ταχύτητα μεταφοράς δύναται να ξεπεράσει κατά πολύ την ονομαστική ταχύτητα ενός υδραυλικού ανελκυστήρα ατόμων. Μπορούν επιπλέον να εξοπλιστούν και με τεχνολογία Inverter, ώστε να εξασφαλίζεται ομαλή επιτάχυνση και επιβράδυνση και να περιορίζονται οι μηχανικές τριβές.

Είναι προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις ασφαλείας του πρότυπου ΕΝ 81-1 και της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 95/16/EC.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

MRL (Machine RoomLess)

Οι ανελκυστήρες τύπου MRL (Machine RoomLess – χωρίς μηχανοστάσιο) αποτελούν καινοτομία στον κλάδο των ανελκυστήρων και είναι ιδανικοί για πολυώροφα κτίρια όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη για ανεξάρτητο χώρο μηχανοστασίου ή που απαιτείται εξοικονόμηση περισσότερων ωφέλιμων τετραγωνικών μέτρων, αφού ο κινητήρας τοποθετείται στην οροφή του θαλάμου. Έχουν ανυψωτική ικανότητα έως και 5000kg, χωρίς να υστερούν σε ταχύτητα έναντι των συμβατικών ανελκυστήρων. Έχουν αθόρυβη και ομαλή λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (έως και -50%) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς διαθέτουν λιγότερα “φθαρτά” τμήματα.

Είναι προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 95/16/ΕΚ και των πρότυπων EN 81.A3 και EN81.21.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο