Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε ανελκυστήρες για περισσότερα από 48 χρόνια. Κάθε έργο είναι μοναδικό όπως και κάθε πελάτης μας. Συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες με τη βαθιά εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, είμαστε δίπλα σας για να ολοκληρώσουμε εγκαίρως και προγραμματισμένα την εγκατάσταση του ιδανικού για εσάς ανελκυστήρα σε λιγότερες από 20 ημέρες. Τα βασικά βήματα εγκατάστασης του ανελκυστήρα είναι τα ακόλουθα:

Μελέτη

Έπειτα από επίσκεψή μας στο χώρο του έργου για τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πληροφοριών προχωρούμε στο πρώτο και βασικό βήμα το οποίο είναι η μελέτη της κατασκευής του ανελκυστήρα για την διασφάλιση της αξιόπιστης και ασφαλούς διακίνησης σας.

Σχεδιασμός

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των ανελκυστήρων και της προσβασιμότητας καθώς και η παρακολούθηση κάθε τεχνολογικής εξέλιξης στον χώρο των ανελκυστήρων μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε διαφορετικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας μας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών σχεδίων τον ιδανικό για εσάς θάλαμο, εξωτερικές θύρες και κομβιοδόχους ή να εμπνευστείτε και να σχεδιάσετε με τον εξειδικευμένο σύμβουλό μας ένα προϊόν αποκλειστικά για εσάς.

Εγκατάσταση

Κάθε πελάτης, κάθε κτίριο και εγκατάσταση είναι μοναδική. Ωστόσο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί την εγκατάσταση με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση ενός έργου υποβάλλεται από την εταιρία Stamatiadis Lifts τεχνικός φάκελος σε αναγνωρισμένο/κοινοποιημένο φορέα ελέγχου για την πιστοποίηση της καλής και ασφαλούς λειτουργίας του ανελκυστήρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 95/16/ΕΚ, ενώ παράλληλα στα νέα έργα ο φάκελος κατατίθεται και στην αρμόδια δημόσια υπηρεσία για την παροχή άδειας λειτουργίας του. Η άδεια και η πιστοποίηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο για όλους τους ανελκυστήρες. Ο ανελκυστήρας υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους κάθε 1 έως 6 χρόνια, ανάλογα με το είδος του κτιρίου ώστε να ανανεώνεται η ισχύς της πιστοποίησής του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο